to see beyond the edge

kita intai dunia sana bagaimana…

Selamat datang ke dunia Qalesyah Zuhairah!


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah… sesi pembelajaran tahun 4 bakal melabuhkan tirainya… begitu pantas masa berlalu..di ucapkan SELAMAT MENGULANGKAJI PELAJARAN dengan sungguh2 kepada kawan2.. kekalkan semangat walaupun adik2 junior dah habis periksa dan pulang berpuasa di Malaysia..

Alhamdulillah.. pada 30 Ogos Jun 2010 yang lalu, ahli keluarga saya dah bertambah seorang lagi..(dah betukan dah nadiah,haha, mcm mana boleh tsilap tarikh plak..hee~)

Telah lahir baby yang comel dan besar (4.2kg) secara normal.. sama tarikh lahirnya dengan Pak Ngah gegrgasi…. agaknya tu la sebabnya dia besar jugak…hehe..

Selamat Datang ke dunia, tempat beramal dan menyimpan bekalan, tempat persinggahan dan tempat ujian sebelum berada di alam yang kekal…

Mak Teh doakan Qalesyah menjadi anak yang solehah, menjadi penyejuk mata ibu dan baba…

InsyaAllah ada rezeki kita jumpa ye..

Doakan Mak Teh nak exam ni..

July 15, 2010 - Posted by | Uncategorized

12 Comments »

  1. tahniah,dpt baby giant!
    hehe,moga2 qalesyah adalah di antara anak generasi yg dinantikan.insyaAllah.
    moga2 dia ceria macam mak teh dia jgk hehe.

    selamat stadi dan menempuh peperiksaan dgn tenang maisarah.

    Comment by genu2 | July 16, 2010 | Reply

    • Genu2..
      terima kasih..
      Mak teh dia nih terlebih excited dari ibu dia..
      hehe

      Selamat study dengan tenang juga..

      Comment by mysar1124 | July 18, 2010 | Reply

  2. tahniah mak teh! and good luck in your exam, moga Allah mudahkan.

    Comment by a'ishah | July 16, 2010 | Reply

    • Trm kasih a’ishah.. lama x singgah sni.. πŸ˜€
      Tunggu baby a’ishah pulak lps ni.. hehe

      May Allah bless you always..
      Take care my fren..

      Comment by mysar1124 | July 18, 2010 | Reply

  3. tahniah kakteh, dpt anak sedare baru πŸ™‚

    btw, 30 ogos x berlalu lg la mai, haha
    better check the birth date written up there,hehehe

    all the best in ur exam

    moga qalesyah membesar mnjadi anak solehah n muslimah yang baik..amin….

    Comment by deiya | July 18, 2010 | Reply

    • haha..thanks nadiah.. dah betulkan dah..
      Maybe teringat tarikh merdeka kot!

      Doakan qalesyah igt kat Mak Teh dia yg comel jugak ni :p

      Selamat study best student!

      Comment by mysar1124 | July 18, 2010 | Reply

  4. qaleshah gemuk mcm makteh die.makteh gemuuukk~

    Comment by nik_10 | July 18, 2010 | Reply

    • nampaknya berlaku what we called as “projection” here..

      Qalesyah tembam masa kecik je.. dah besar nanti insyaAllah cantik tu..

      Comment by mysar1124 | July 18, 2010 | Reply

  5. qaleshah gemuk mcm makteh die.makteh gemuuukk~ πŸ˜›

    Comment by nik_10 | July 18, 2010 | Reply

  6. haha, mai x sabar nk merdeka ke? PM dh g cari baju baru da utk merdeka. haha

    tembamnyeeeee geram kt shin chan πŸ˜›

    slmt study ortho y best wahai cik mai!
    lamenye xg study sesame yek, hehe…mai dh terrer..

    robbuna yusahhil!

    Comment by deiya | July 19, 2010 | Reply

  7. alfu mabruk..mai, jom jadi besan~cop tau.he2

    Comment by maizatul | July 19, 2010 | Reply

  8. wahahaha.. insyaAllah kalau ada rezeki..
    boleh bersatu keluarga di Pahang..
    felda mana xtau laa..
    πŸ˜›

    Comment by mysar1124 | July 19, 2010 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: